Bröllopskläder i Borlänge

Annons:
Hitta bröllopskläder i Borlänge - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Borlänge som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Borlänge eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 2 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Borlänge från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Borlänge.
Annons:

Bröllopskläder i Borlänge

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Borlänge, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Mösgårn Atelje Trixa
Hantverksbyn 11
784 33 BORLÄNGE


Alexandras Brud & Bal
Sveag. 17
784 33 BORLÄNGE

Annons:

Hyra frack i Borlänge

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Borlänge. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Borlänge.

Bröllopsfakta om orten Borlänge

I Borlänge finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Borlänge. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Borlänge.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här kan du läsa mer om Borlänge om du vill veta mer om Borlänge än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Borlänge hittade vi sammanlagt 2 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Borlänge som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Dalarna.
Annons: