Bröllopskläder i Gävle

Annons:
Hitta bröllopskläder i Gävle - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Gävle som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Gävle eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 3 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Gävle från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Gävle.
Annons:

Bröllopskläder i Gävle

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Gävle, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Klackbaren i Gävle AB
N. Slottsg. 6
803 20 Gävle


Ateljé Pierina
S. Fiskarg. 3
802 80 GÄVLE


Klädpiraten
Nyg. 13
803 20 Gävle

Annons:

Hyra frack i Gävle

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Gävle. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Gävle.

Bröllopsfakta om orten Gävle

I Gävle finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Gävle. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Gävle.

Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Yta: 42,45 km2
Invånarantal: 98970, år 2015

Här kan du läsa mer om Gävle om du vill veta mer om Gävle än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Gävle hittade vi sammanlagt 3 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Gävle som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Gävleborg.
Annons: