Bröllopskläder i Visby

Annons:
Hitta bröllopskläder i Visby - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Visby som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Visby eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 2 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Visby från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Visby.
Annons:

Bröllopskläder i Visby

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Visby, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Ekströms Kläder, AB
Österv. 15
621 45 VISBY


Anne-M:s Systuga
Lummelunda Nyhamnsv. 94
621 71 Visby

Annons:

Hyra frack i Visby

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Visby. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Visby.

Bröllopsfakta om orten Visby

I Visby finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Visby. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Visby.

Visby är en tätort som är centralort i Region Gotland samt residensstad i Gotlands län. Visby är även stiftsstad i Visby stift. Visby har 22 593 invånare (2010-12-31). Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade medeltida städerna i Skandinavien.

Yta: 1 244,28 hektar
Invånarantal: 22593, år 2010

Här kan du läsa mer om Visby om du vill veta mer om Visby än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Visby hittade vi sammanlagt 2 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Visby som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Gotland.
Annons: