Bröllopskläder i Falkenberg

Annons:
Hitta bröllopskläder i Falkenberg - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Falkenberg som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Falkenberg eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 2 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Falkenberg från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Falkenberg.
Annons:

Bröllopskläder i Falkenberg

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Falkenberg, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Monti Amand / Wedding Store
Arvidstorpsv. 11
311 39 Falkenberg


Castelle
Arvidstorpsv. 10
311 34 FALKENBERG

Annons:

Hyra frack i Falkenberg

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Falkenberg. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Falkenberg.

Bröllopsfakta om orten Falkenberg

I Falkenberg finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Falkenberg. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här kan du läsa mer om Falkenberg om du vill veta mer om Falkenberg än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Falkenberg hittade vi sammanlagt 2 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Falkenberg som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Halland.
Annons: