Bröllopskläder i Halmstad

Annons:
Hitta bröllopskläder i Halmstad - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Halmstad som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Halmstad eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 3 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Halmstad från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Halmstad.
Annons:

Bröllopskläder i Halmstad

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Halmstad, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Black Tie
Sadelv. 10
302 62 HALMSTAD


Vera Brud & Fest
Gamletullsg. 17
302 27 Halmstad


Buttericks
Klammerdammsg. 3
302 42 HALMSTAD

Annons:

Hyra frack i Halmstad

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Halmstad. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Halmstad.

Bröllopsfakta om orten Halmstad

I Halmstad finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Halmstad. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du läsa mer om Halmstad om du vill veta mer om Halmstad än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Halmstad hittade vi sammanlagt 3 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Halmstad som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Halland.
Annons: