Bröllopskläder i Östersund

Annons:
Hitta bröllopskläder i Östersund - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Östersund som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Östersund eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 2 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Östersund från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Östersund.
Annons:

Bröllopskläder i Östersund

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Östersund, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Atelje Grönlund
Köpmang. 32
831 30 östersund


Parelle Cosmetics
Storg. 24
831 30 östersund

Annons:

Hyra frack i Östersund

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Östersund. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Östersund.

Bröllopsfakta om orten Östersund

I Östersund finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Östersund. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du läsa mer om Östersund om du vill veta mer om Östersund än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Östersund hittade vi sammanlagt 2 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Östersund som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Jämtland.
Annons: