Bröllopskläder i Kalmar

Annons:
Hitta bröllopskläder i Kalmar - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Kalmar som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Kalmar eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Kalmar från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Kalmar.
Annons:

Bröllopskläder i Kalmar

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Kalmar, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Noelle
Storg. 10
392 32 KALMAR

Annons:

Hyra frack i Kalmar

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Kalmar. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Kalmar.

Bröllopsfakta om orten Kalmar

I Kalmar finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Kalmar. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du läsa mer om Kalmar om du vill veta mer om Kalmar än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Kalmar hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Kalmar som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Kalmar.
Annons: