Bröllopskläder i Ljungby

Annons:
Hitta bröllopskläder i Ljungby - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Ljungby som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Ljungby eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Ljungby från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Ljungby.
Annons:

Bröllopskläder i Ljungby

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Ljungby, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Dreamwear
Kungsg. 3
341 30 Ljungby

Annons:

Hyra frack i Ljungby

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Ljungby. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Ljungby.

Bröllopsfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Ljungby. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Ljungby.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungby om du vill veta mer om Ljungby än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Ljungby hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Ljungby som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Kronoberg.
Annons: