Bröllopskläder i Växjö

Annons:
Hitta bröllopskläder i Växjö - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Växjö som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Växjö eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 2 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Växjö från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Växjö.
Annons:

Bröllopskläder i Växjö

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Växjö, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Drezza.se
Smedjeg. 29
352 46 Växjö


Idéskrädderiet
N. Järnvägsg. 4
352 33 Växjö

Annons:

Hyra frack i Växjö

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Växjö. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Växjö.

Bröllopsfakta om orten Växjö

I Växjö finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Växjö. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Växjö.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Här kan du läsa mer om Växjö om du vill veta mer om Växjö än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Växjö hittade vi sammanlagt 2 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Växjö som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Kronoberg.
Annons: