Bröllopskläder i Luleå

Annons:
Hitta bröllopskläder i Luleå - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Luleå som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Luleå eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Luleå från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Luleå.
Annons:

Bröllopskläder i Luleå

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Luleå, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Skräddarn
Tullg. 12
972 38 LULEÅ

Annons:

Hyra frack i Luleå

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Luleå. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Luleå.

Bröllopsfakta om orten Luleå

I Luleå finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Luleå. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Luleå.

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här kan du läsa mer om Luleå om du vill veta mer om Luleå än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Luleå hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Luleå som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Norrbotten.
Annons: