Bröllopskläder i Öjebyn

Annons:
Hitta bröllopskläder i Öjebyn - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Öjebyn som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Öjebyn eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Öjebyn från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Öjebyn.
Annons:

Bröllopskläder i Öjebyn

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Öjebyn, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Cinderella
Öjag. 39
943 31 ÖJEBYN

Annons:

Hyra frack i Öjebyn

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Öjebyn. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Öjebyn.

Bröllopsfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Öjebyn. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Öjebyn.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du läsa mer om Öjebyn om du vill veta mer om Öjebyn än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Öjebyn hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Öjebyn som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Norrbotten.
Annons: