Bröllopskläder i Frövi

Annons:
Hitta bröllopskläder i Frövi - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Frövi som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Frövi eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Frövi från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Frövi.
Annons:

Bröllopskläder i Frövi

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Frövi, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Atelje Tina På Horn
Vannebodag. 11
718 30 FRÖVI

Annons:

Hyra frack i Frövi

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Frövi. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Frövi.

Bröllopsfakta om orten Frövi

I Frövi finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Frövi. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Frövi.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan du läsa mer om Frövi om du vill veta mer om Frövi än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Frövi hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Frövi som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Örebro.
Annons: