Bröllopskläder i Örebro

Annons:
Hitta bröllopskläder i Örebro - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Örebro som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Örebro eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 3 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Örebro från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Örebro.
Annons:

Bröllopskläder i Örebro

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Örebro, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Brudspecialisten
Rudbecksg. 19
702 11 örebro


Ingmars
Olaig. 11
703 61 örebro


White Night Bal & Brudkläder
Trädgårdsg. 5
702 12 ÖREBRO

Annons:

Hyra frack i Örebro

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Örebro. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Örebro.

Bröllopsfakta om orten Örebro

I Örebro finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Örebro. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Örebro.

Örebro är en tätort vid Hjälmarens västra strand i Närke, samt centralort i Örebro kommun och residensstad i Örebro län. I slutet av 1800-talet grundades de första skofabrikerna. Sedan 1873 har det funnits 365 olika skofabriker och skotillverkare i Örebro. De största och mest kända var Oscaria, Rex. Örnen och Skandia.

Yta: 42,96 km²
Invånarantal: 107038, år 2010

Här kan du läsa mer om Örebro om du vill veta mer om Örebro än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Örebro hittade vi sammanlagt 3 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Örebro som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Örebro.
Annons: