Bröllopskläder i Ängelholm

Annons:
Hitta bröllopskläder i Ängelholm - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Ängelholm som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Ängelholm eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Ängelholm från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Ängelholm.
Annons:

Bröllopskläder i Ängelholm

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Ängelholm, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Sernys Högtidskläder Dam-Herr
Vaktg. 22
262 31 ÄNGELHOLM

Annons:

Hyra frack i Ängelholm

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Ängelholm. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Ängelholm.

Bröllopsfakta om orten Ängelholm

I Ängelholm finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Ängelholm. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Ängelholm.

Ängelholm är en tätort och centralort i Ängelholms kommun i Skåne län. Genom tätorten slingrar sig Rönne å som mynnar ut i Skälderviken. Ängelholm är känt för sina lergökar och kallas i folkmun för "Lergökastan". ågra viktiga företag är Varalövs Tunnfabrik, Engelholms Glass, Prisjakt , HemoCue, Marco, Rittal och Swedwood.

Yta: 1 283,34 hektar
Invånarantal: 23240, år 2010

Här kan du läsa mer om Ängelholm om du vill veta mer om Ängelholm än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Ängelholm hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Ängelholm som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Skåne.
Annons: