Bröllopskläder i Hässleholm

Annons:
Hitta bröllopskläder i Hässleholm - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Hässleholm som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Hässleholm eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Hässleholm från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Hässleholm.
Annons:

Bröllopskläder i Hässleholm

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Hässleholm, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Frackhuset
Löjtnant Granlunds v. 2
281 52 Hässleholm

Annons:

Hyra frack i Hässleholm

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Hässleholm. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Hässleholm.

Bröllopsfakta om orten Hässleholm

I Hässleholm finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Hässleholm. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Hässleholm.

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan du läsa mer om Hässleholm om du vill veta mer om Hässleholm än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Hässleholm hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Hässleholm som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Skåne.
Annons: