Bröllopskläder i Kristianstad

Annons:
Hitta bröllopskläder i Kristianstad - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Kristianstad som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Kristianstad eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 3 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Kristianstad från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Kristianstad.
Annons:

Bröllopskläder i Kristianstad

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Kristianstad, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Angeli Lucca Bal & Brud
Ö. Storg. 38
291 31 KRISTIANSTAD


Ann-Lis Klädmakeri
V. Storg. 31
291 31 KRISTIANSTAD


Laandling AB
Väverig. 2
291 54 Kristianstad

Annons:

Hyra frack i Kristianstad

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Kristianstad. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Kristianstad.

Bröllopsfakta om orten Kristianstad

I Kristianstad finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Kristianstad. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Kristianstad.

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånarantal: 35711, år 2010

Här kan du läsa mer om Kristianstad om du vill veta mer om Kristianstad än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Kristianstad hittade vi sammanlagt 3 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Kristianstad som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Skåne.
Annons: