Bröllopskläder i Lund

Annons:
Hitta bröllopskläder i Lund - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Lund som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Lund eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 3 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Lund från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Lund.
Annons:

Bröllopskläder i Lund

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Lund, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Frackhuset
Sandg. 2
223 50 LUND


Christi Damskrädderi
St. Söderg. 65
222 23 Lund


Buttericks Leco AB
Ö. Mårtensg. 14 B
223 61 LUND

Annons:

Hyra frack i Lund

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Lund. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Lund.

Bröllopsfakta om orten Lund

I Lund finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Lund. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan du läsa mer om Lund om du vill veta mer om Lund än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Lund hittade vi sammanlagt 3 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Lund som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Skåne.
Annons: