Bröllopskläder i Malmö

Annons:
Hitta bröllopskläder i Malmö - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Malmö som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Malmö eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 11 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Malmö från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Malmö.
Annons:

Bröllopskläder i Malmö

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Malmö, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Palm Design
Bergsg. 11 A
211 54 MALMÖ


VOLLMERS
Ö. Förstadsg. 10
211 31 Malmö


Skräddarhuset Malmö
Fersens v. 2
211 42 Malmö


Stiliga Högtidskläder
Dalaplan 2
214 28 MALMÖ


Irmas Hus
Kalendeg. 13
211 35 Malmö


JL Collection C/o Skräddarhuset
Fersens v. 2
211 42 Malmö


Atelier Rings & Wedding
Erik Dahlbergsg. 7
211 48 Malmö


Monti Amand / Wedding Store
Studentg. 2
211 38 MALMÖ


Pagelle
Davidshallsg. 27 A
211 45 MALMÖ


Buttericks
Skomakareg. 4
211 34 MALMÖ


Gustaf Adolf
Föreningsg. 30
211 52 MALMÖ

Annons:

Hyra frack i Malmö

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Malmö. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Malmö.

Bröllopsfakta om orten Malmö

I Malmö finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Malmö. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Malmö.

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånarantal: 280415, år 2010

Här kan du läsa mer om Malmö om du vill veta mer om Malmö än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Malmö hittade vi sammanlagt 11 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Malmö som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Skåne.
Annons: