Bröllopskläder i Bandhagen

Annons:
Hitta bröllopskläder i Bandhagen - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Bandhagen som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Bandhagen eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Bandhagen från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Bandhagen.
Annons:

Bröllopskläder i Bandhagen

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Bandhagen, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Miss Me Design
Glanshammarsg. 221
124 72 Bandhagen

Annons:

Hyra frack i Bandhagen

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Bandhagen. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Bandhagen.

Bröllopsfakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Bandhagen. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här kan du läsa mer om Bandhagen om du vill veta mer om Bandhagen än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Bandhagen hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Bandhagen som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Stockholm.
Annons: