Bröllopskläder i Bromma

Annons:
Hitta bröllopskläder i Bromma - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Bromma som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Bromma eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Bromma från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Bromma.
Annons:

Bröllopskläder i Bromma

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Bromma, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Matildas Fest
Kamomillagatan 10
168 72 Bromma

Annons:

Hyra frack i Bromma

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Bromma. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Bromma.

Bröllopsfakta om orten Bromma

I Bromma finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Bromma. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Bromma.

Bromma är en närförort inom Västerort i Stockholms kommun som utmärks bland annat av dess trädgårdsstad, ett läge intill Stockholms innerstad och närhet till Mälaren och flera naturreservat. Bromma har, enligt statistik från 2013, cirka 71 000 invånare. Av områdets 35 600 bostäder är 26 700 lägenheter och 7 900 småhus.

Yta:
Invånarantal: 71 100, år 2013

Här kan du läsa mer om Bromma om du vill veta mer om Bromma än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Bromma hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Bromma som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Stockholm.
Annons: