Bröllopskläder i Hägersten

Annons:
Hitta bröllopskläder i Hägersten - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Hägersten som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Hägersten eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Hägersten från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Hägersten.
Annons:

Bröllopskläder i Hägersten

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Hägersten, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Little Fairies
Skidv. 21
129 49 Hägersten

Annons:

Hyra frack i Hägersten

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Hägersten. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Hägersten.

Bröllopsfakta om orten Hägersten

I Hägersten finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Hägersten. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här kan du läsa mer om Hägersten om du vill veta mer om Hägersten än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Hägersten hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Hägersten som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Stockholm.
Annons: