Bröllopskläder i Johanneshov

Annons:
Hitta bröllopskläder i Johanneshov - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Johanneshov som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Johanneshov eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Johanneshov från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Johanneshov.
Annons:

Bröllopskläder i Johanneshov

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Johanneshov, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Karl Gerhards Kostymateljé
Burspråksv. 1
121 47 Johanneshov

Annons:

Hyra frack i Johanneshov

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Johanneshov. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Johanneshov.

Bröllopsfakta om orten Johanneshov

I Johanneshov finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Johanneshov. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Johanneshov.

Johanneshov är en stadsdel i norra delen av Söderort inom Stockholms kommun. Den gränsar till stadsdelarna Södra Hammarbyhamnen, Hammarbyhöjden, Gamla Enskede, Enskede gård och Årsta. Här ligger Globenområdet och Slakthusområdet.

Yta: 127 hektar
Invånarantal: 5881, år 2008

Här kan du läsa mer om Johanneshov om du vill veta mer om Johanneshov än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Johanneshov hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Johanneshov som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Stockholm.
Annons: