Bröllopskläder i Kista

Annons:
Hitta bröllopskläder i Kista - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Kista som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Kista eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Kista från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Kista.
Annons:

Bröllopskläder i Kista

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Kista, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Rolands Mode
Kista Galleria
164 40 KISTA

Annons:

Hyra frack i Kista

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Kista. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Kista.

Bröllopsfakta om orten Kista

I Kista finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Kista. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du läsa mer om Kista om du vill veta mer om Kista än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Kista hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Kista som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Stockholm.
Annons: