Bröllopskläder i Skärholmen

Annons:
Hitta bröllopskläder i Skärholmen - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Skärholmen som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Skärholmen eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Skärholmen från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Skärholmen.
Annons:

Bröllopskläder i Skärholmen

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Skärholmen, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Skärholmens Skrädderi, Kemtvätt & Uthyrning av Festkläder
Skärholmsgången 26
127 48 Skärholmen

Annons:

Hyra frack i Skärholmen

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Skärholmen. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Skärholmen.

Bröllopsfakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Skärholmen. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här kan du läsa mer om Skärholmen om du vill veta mer om Skärholmen än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Skärholmen hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Skärholmen som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Stockholm.
Annons: