Bröllopskläder i Södertälje

Annons:
Hitta bröllopskläder i Södertälje - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Södertälje som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Södertälje eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 2 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Södertälje från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Södertälje.
Annons:

Bröllopskläder i Södertälje

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Södertälje, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Mk Mode
Mälareg. 12
151 71 Södertälje


Bröllopsspecialisten
Nyg. 30 B
151 72 SÖDERTÄLJE

Annons:

Hyra frack i Södertälje

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Södertälje. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Södertälje.

Bröllopsfakta om orten Södertälje

I Södertälje finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Södertälje. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Södertälje.

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Yta: 2 584,45 hektar
Invånarantal: 64 619, år 2010

Här kan du läsa mer om Södertälje om du vill veta mer om Södertälje än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Södertälje hittade vi sammanlagt 2 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Södertälje som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Stockholm.
Annons: