Bröllopskläder i Solna

Annons:
Hitta bröllopskläder i Solna - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Solna som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Solna eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Solna från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Solna.
Annons:

Bröllopskläder i Solna

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Solna, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Bride House
Klippg. 20
171 47 SOLNA

Annons:

Hyra frack i Solna

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Solna. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Solna.

Bröllopsfakta om orten Solna

I Solna finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Solna. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Solna.

Solna kommun eller Solna stad är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholms innerstad. Centralort är Solna. Kommunens område motsvarar huvuddelen av Solna socken och en mindre del av Spånga socken. Vid kommunreformen 1862 bildades i dessa socknar Solna och Spånga landskommuner.

Yta: 20,01 km2
Invånarantal: 76 158, år 2015

Här kan du läsa mer om Solna om du vill veta mer om Solna än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Solna hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Solna som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Stockholm.
Annons: