Bröllopskläder i Uppsala

Annons:
Hitta bröllopskläder i Uppsala - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Uppsala som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Uppsala eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 4 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Uppsala från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Uppsala.
Annons:

Bröllopskläder i Uppsala

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Uppsala, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

HeFA Brud & Fest
G. Uppsalag. 40
753 34 Uppsala


Boel Skräddare
Fiskgjusev. 1
757 56 Uppsala


Mäster Arnes Dam & Herrskrädderi AB
Drottningg. 6
753 10 Uppsala


Boutique KOM IN
Norrlandsg. 16
752 29 UPPSALA

Annons:

Hyra frack i Uppsala

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Uppsala. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Uppsala.

Bröllopsfakta om orten Uppsala

I Uppsala finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Uppsala. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Uppsala.

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Yta: 48,77 km2
Invånarantal: 140454, år 2010

Här kan du läsa mer om Uppsala om du vill veta mer om Uppsala än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Uppsala hittade vi sammanlagt 4 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Uppsala som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Uppsala.
Annons: