Bröllopskläder i Karlstad

Annons:
Hitta bröllopskläder i Karlstad - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Karlstad som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Karlstad eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 2 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Karlstad från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Karlstad.
Annons:

Bröllopskläder i Karlstad

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Karlstad, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Karlstad Högtidskläder AB
Rudsv. 12
654 63 Karlstad


Kostym o. Maskeradateljén
Vikeng. 6
652 26 KARLSTAD

Annons:

Hyra frack i Karlstad

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Karlstad. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Karlstad.

Bröllopsfakta om orten Karlstad

I Karlstad finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Karlstad. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du läsa mer om Karlstad om du vill veta mer om Karlstad än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Karlstad hittade vi sammanlagt 2 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Karlstad som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Värmland.
Annons: