Bröllopskläder i Umeå

Annons:
Hitta bröllopskläder i Umeå - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Umeå som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Umeå eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Umeå från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Umeå.
Annons:

Bröllopskläder i Umeå

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Umeå, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Högtidskläder, Karlssons Eftr.
V. Norrlandsg. 22
903 29 Umeå

Annons:

Hyra frack i Umeå

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Umeå. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Umeå.

Bröllopsfakta om orten Umeå

I Umeå finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Umeå. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du läsa mer om Umeå om du vill veta mer om Umeå än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Umeå hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Umeå som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västerbotten.
Annons: