Bröllopskläder i Kramfors

Annons:
Hitta bröllopskläder i Kramfors - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Kramfors som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Kramfors eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Kramfors från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Kramfors.
Annons:

Bröllopskläder i Kramfors

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Kramfors, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Monas Salong
Riksv. 42
872 43 KRAMFORS

Annons:

Hyra frack i Kramfors

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Kramfors. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Kramfors.

Bröllopsfakta om orten Kramfors

I Kramfors finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Kramfors. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Kramfors.

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan du läsa mer om Kramfors om du vill veta mer om Kramfors än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Kramfors hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Kramfors som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västernorrland.
Annons: