Bröllopskläder i Örnsköldsvik

Annons:
Hitta bröllopskläder i Örnsköldsvik - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Örnsköldsvik som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Örnsköldsvik eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 2 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Örnsköldsvik från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Örnsköldsvik.
Annons:

Bröllopskläder i Örnsköldsvik

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Örnsköldsvik, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Sarianny Skrädderi
Björnav. 60 B
891 41 örnsköldsvik


Js Brud & Festkläder i Örnsköldsvik HB
070 - 316 93 33


Annons:

Hyra frack i Örnsköldsvik

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Örnsköldsvik. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Örnsköldsvik.

Bröllopsfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Örnsköldsvik. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du läsa mer om Örnsköldsvik om du vill veta mer om Örnsköldsvik än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Örnsköldsvik hittade vi sammanlagt 2 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Örnsköldsvik som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västernorrland.
Annons: