Bröllopskläder i Sollefteå

Annons:
Hitta bröllopskläder i Sollefteå - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Sollefteå som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Sollefteå eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Sollefteå från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Sollefteå.
Annons:

Bröllopskläder i Sollefteå

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Sollefteå, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Butik Christina
Trästa 118
881 35 SOLLEFTEÅ

Annons:

Hyra frack i Sollefteå

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Sollefteå. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Sollefteå.

Bröllopsfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Sollefteå. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du läsa mer om Sollefteå om du vill veta mer om Sollefteå än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Sollefteå hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Sollefteå som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västernorrland.
Annons: