Bröllopskläder i Sundsvall

Annons:
Hitta bröllopskläder i Sundsvall - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Sundsvall som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Sundsvall eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 2 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Sundsvall från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Sundsvall.
Annons:

Bröllopskläder i Sundsvall

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Sundsvall, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Ateljé MT, Mona Coox
Sjög. 2
852 34 Sundsvall


Ingrids Eleganten
Trädgårdsg. 37
852 32 Sundsvall

Annons:

Hyra frack i Sundsvall

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Sundsvall. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Sundsvall.

Bröllopsfakta om orten Sundsvall

I Sundsvall finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Sundsvall. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du läsa mer om Sundsvall om du vill veta mer om Sundsvall än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Sundsvall hittade vi sammanlagt 2 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Sundsvall som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västernorrland.
Annons: