Bröllopskläder i Västerås

Annons:
Hitta bröllopskläder i Västerås - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Västerås som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Västerås eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 3 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Västerås från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Västerås.
Annons:

Bröllopskläder i Västerås

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Västerås, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Ruths
Vasag. 32
722 15 VÄSTERÅS


Ursulas Fest & Bröllopskläder AB
Källg. 14
722 11 VÄSTERÅS


Luxdress.se
Köpmang. 12
722 15 VÄSTERÅS

Annons:

Hyra frack i Västerås

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Västerås. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Västerås.

Bröllopsfakta om orten Västerås

I Västerås finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Västerås. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du läsa mer om Västerås om du vill veta mer om Västerås än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Västerås hittade vi sammanlagt 3 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Västerås som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västmanland.
Annons: