Bröllopskläder i Borås

Annons:
Hitta bröllopskläder i Borås - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Borås som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Borås eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 5 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Borås från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Borås.
Annons:

Bröllopskläder i Borås

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Borås, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Madeleines Brud och Bal Boutique
Skolg. 40
503 43 BORÅS


Mattssons Herrekipering
Bryggareg. 22
503 38 BORÅS


Lnb Brudklänningar
Vätteg. 13
506 41 Borås


Marys Skrädderi
Torgg. 4
503 30 BORÅS


Tomas Skrädderi
Hallbergsg. 7
503 30 BORÅS

Annons:

Hyra frack i Borås

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Borås. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Borås.

Bröllopsfakta om orten Borås

I Borås finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Borås. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du läsa mer om Borås om du vill veta mer om Borås än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Borås hittade vi sammanlagt 5 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Borås som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons: