Bröllopskläder i Brämhult

Annons:
Hitta bröllopskläder i Brämhult - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Brämhult som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Brämhult eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Brämhult från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Brämhult.
Annons:

Bröllopskläder i Brämhult

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Brämhult, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Ringheims Brud- & Festboutique
Ekg. 4
507 32 Brämhult

Annons:

Hyra frack i Brämhult

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Brämhult. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Brämhult.

Bröllopsfakta om orten Brämhult

I Brämhult finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Brämhult. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Brämhult.

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du läsa mer om Brämhult om du vill veta mer om Brämhult än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Brämhult hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Brämhult som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons: