Bröllopskläder i Göteborg

Annons:
Hitta bröllopskläder i Göteborg - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Göteborg som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Göteborg eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 12 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Göteborg från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Göteborg.
Annons:

Bröllopskläder i Göteborg

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Göteborg, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Ramona Design
Kungsg. 10 A
411 19 GÖTEBORG


Tonys Högtidskläder
Vasaplatsen 8
411 34 Göteborg


Johans Högtidskläder
Linnég. 53
413 08 GÖTEBORG


Vasaplatsens Skrädderi & Uthyrningsaffär
Vasaplatsen 9
411 26 GÖTEBORG


Remanns Högtidskläder AB
Linnég. 4
413 04 GÖTEBORG


Samuels Skrädderi & Högtidskläder
Sprängkullsg. 10 B
411 23 Göteborg


Cape Cod Business Design
L. Bommen 1
411 04 GÖTEBORG


Jacobson AB, Oscar
Kungsportsavenyen 39
411 36 Göteborg


Kristins ScenKläder
Svanebäcksg. 9
414 52 GÖTEBORG


Levins Syateljé
Järntorgsg. 8
413 01 Göteborg


Weddingsquare
S. Allég. 1
413 01 Göteborg


Skräddarns Hus
Kaserntorget 8
411 18 Göteborg

Annons:

Hyra frack i Göteborg

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Göteborg. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Göteborg.

Bröllopsfakta om orten Göteborg

I Göteborg finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Göteborg. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du läsa mer om Göteborg om du vill veta mer om Göteborg än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Göteborg hittade vi sammanlagt 12 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Göteborg som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons: