Bröllopskläder i Grebbestad

Annons:
Hitta bröllopskläder i Grebbestad - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Grebbestad som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Grebbestad eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Grebbestad från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Grebbestad.
Annons:

Bröllopskläder i Grebbestad

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Grebbestad, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Åsa Design, AB
Tage Wikströms g. 16
457 72 Grebbestad

Annons:

Hyra frack i Grebbestad

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Grebbestad. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Grebbestad.

Bröllopsfakta om orten Grebbestad

I Grebbestad finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Grebbestad. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Grebbestad.

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan du läsa mer om Grebbestad om du vill veta mer om Grebbestad än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Grebbestad hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Grebbestad som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons: