Bröllopskläder i Kungälv

Annons:
Hitta bröllopskläder i Kungälv - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Kungälv som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Kungälv eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Kungälv från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Kungälv.
Annons:

Bröllopskläder i Kungälv

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Kungälv, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Emilianos Högtidskläder & Skrädderi
Västra g. 73
442 31 Kungälv

Annons:

Hyra frack i Kungälv

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Kungälv. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Kungälv.

Bröllopsfakta om orten Kungälv

I Kungälv finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Kungälv. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du läsa mer om Kungälv om du vill veta mer om Kungälv än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Kungälv hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Kungälv som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons: