Bröllopskläder i Lidköping

Annons:
Hitta bröllopskläder i Lidköping - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Lidköping som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Lidköping eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 3 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Lidköping från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Lidköping.
Annons:

Bröllopskläder i Lidköping

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Lidköping, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Spirit of St. Louis
Nya Stadens Torg 1
531 31 Lidköping


Tvätten Källaregatan
Källareg. 4
531 30 LIDKÖPING


BUTIKENMIN
Tre Rosors v. 11
531 53 Lidköping

Annons:

Hyra frack i Lidköping

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Lidköping. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Lidköping.

Bröllopsfakta om orten Lidköping

I Lidköping finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Lidköping. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Lidköping.

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Här kan du läsa mer om Lidköping om du vill veta mer om Lidköping än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Lidköping hittade vi sammanlagt 3 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Lidköping som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons: