Bröllopskläder i Lödöse

Annons:
Hitta bröllopskläder i Lödöse - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Lödöse som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Lödöse eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Lödöse från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Lödöse.
Annons:

Bröllopskläder i Lödöse

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Lödöse, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Guldgalgen
Rättaregårdsv. 22
463 72 Lödöse

Annons:

Hyra frack i Lödöse

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Lödöse. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Lödöse.

Bröllopsfakta om orten Lödöse

I Lödöse finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Lödöse. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Lödöse.

Lödöse, även Gamla Lödöse, Gamlöse eller Gammelös, är en tätort och före detta brukssamhälle i Lilla Edets kommun och kyrkby i Sankt Peders socken, belägen cirka 4 mil nordost om centrala Göteborg. Orten ligger vid Göta älv och genomskärs av Lödöse-Lilla Edets järnväg.

Yta: 127,75 hektar
Invånarantal: 1266, år 2010

Här kan du läsa mer om Lödöse om du vill veta mer om Lödöse än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Lödöse hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Lödöse som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons: