Bröllopskläder i Mölndal

Annons:
Hitta bröllopskläder i Mölndal - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Mölndal som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Mölndal eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Mölndal från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Mölndal.
Annons:

Bröllopskläder i Mölndal

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Mölndal, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Högtidskläder Birgitta Sundström
Göteborgsv. 47
431 30 Mölndal

Annons:

Hyra frack i Mölndal

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Mölndal. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Mölndal.

Bröllopsfakta om orten Mölndal

I Mölndal finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Mölndal. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du läsa mer om Mölndal om du vill veta mer om Mölndal än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Mölndal hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Mölndal som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons: