Bröllopskläder i Säve

Annons:
Hitta bröllopskläder i Säve - här guidar vi dig till olika butiker som erbjuder fina bröllopskläder i Säve som passar till bröllop. Om du ska gifta dig eller vara gäst på ett bröllop i Säve eller någon annan ort, så är klädseln en stor del av vigseln och bröllopsfesten. Om du vill få tips och inspiration till klädsel till bröllop så kan du kontakta eller besöka någon av de 1 olika butikerna som säljer och hyr ut bröllopskläder i Säve från listan nedanför. Här hittar du t.ex. bröllopsklänningar, kostymer och frack i Säve.
Annons:

Bröllopskläder i Säve

Nedan ser du vår lista över alla företag och butiker som erbjuder bröllopskläder i Säve, här hittar du bröllopsklänningar, frack och kostymer.

Bröllopshoppen
Brunstorps Hage 46
423 70 SÄVE

Annons:

Hyra frack i Säve

Enligt tradition så kan brudgummen bära fram, men eftersom det är sällan de flesta män sedan använder detta plagg så är det vanligt att hyra frack till bröllopet. Flera av de butiker som arbetar med bröllopskläder kan också erbjuda dig att hyra frack i Säve. För aktuellt utbud rekommenderar vi att du kontaktar de olika butikerna som hyr ut bröllopsklänning och frack i Säve.

Bröllopsfakta om orten Säve

I Säve finns som bekant minst en butik som arbetar med och erbjuder uthyrning och försäljning av olika typer av bröllopskläder i Säve. Nedan kan du ta del av en del allmän information om orten Säve.

Säve är ett primärområde och en stadsdel på Hisingen i Göteborgs kommun, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Stadsdelen Säve, som motsvarar Säve socken, har en areal på 3 320 hektar.

Yta: 3 320 hektar
Invånarantal: 2286, år 2010

Här kan du läsa mer om Säve om du vill veta mer om Säve än endast saker relaterat till bröllop och bröllopskläder.

I Säve hittade vi sammanlagt 1 butiker som arbetar med bröllopskläder som du kan kontakta när du letar efter bröllopsklänningar, frack eller kostymer. Om du inte hittar någon passande butik i Säve som uppfyller dina behov av bröllopskläder rekommenderar vi att du letar vidare efter bröllopskläder i någon annan ort i Västra Götaland.
Annons: